شرایط ارزی و شاخص های اقتصادی اهمیت صادرات را دو چندان کرده است و داشتن مشتری خارجی می تواند کمک شایانی به پایداری مجموعه های تولیدی باشد. شرکت های و تولید کننده ها جهت دستیابی به بازار فروش بین المللی نیار دارند تا مخاطبان خود را افزایش دهند و این امکان از طریق ابزار های اینترنتی فراهم است .معرفی محصولات و خدمات در بستر وب مزیت هایی دارد که می توان به حجم بالای ارایه به مخاطب و تعداد دفعاات نمایش در ازای هزینه به صرفه تر نسبت به روش های جایگزین اشاره کرد.
دیجیتال مارکتینگ صادراتی از آنجایی اهمیت پیدا می کند که هزینه های تبلیغات محیطی و یا هرگونه تبلیغات دیگر به علت هزینه های زیاد برای شرکت های ایرانی به صرفه نیست.لزوم استفاده از این نوع تبلیغت بر کسی پوشیده نیست ولی با این حال استفاده صحیح و حضور در بستر مناسب تبلیغ و انتشار و پیوستگی که این فضا ها با هم دارند می طلبد از این روش مرسوم بصورت بهینه بهره ببریم.
دیجیتال مارکتینگ نقاطی از بازار را هدف قرار می دهد که تحقیقات بازار آنها مشخص کرده است و دیجیتال مارکتینگ بدون تحقیقات بازار نمی تواند به تنهایی موفق باشد چون شناخت کافی از بازار هدف لازمه انتخاب شرایطو شیوه دیجیتال مارکتینگ صادراتی است.